Besplatna dostava iznad 24,99€ — Mogućnost plaćanja pouzećem!

NOVO
Uštedi jer vrijedi!
Zorina mast od sada i u XXL pakiranju.
5 masti u jednoj osigurava ti jednu mast gratis.
Uštedi jer vrijedi!
KUPI ZORINU MAST

Stoljetna receptura
koja pomaže

Zorina mast za njegu nadražene kože nastala je prema tradicionalnoj recepturi koja se generacijama prenosi s koljena na koljeno u obitelji Gorana Čipčića, a nadaleko je poznata po svojem blagotvornom djelovanju na kožu ljudi svih uzrasta i pomoći kod opeklina.

 

Krema je dobila ime po Goranovoj baki Zori –osamdesetogodišnjakinji koja je recepturu naslijedila od svoje majke s kojom je tijekom cijelog života spravljala ovu mast u želji da pomognu svojoj obitelji i prijateljima.

 

Popularnost među svojim korisnicima stekla je isključivo svojom djelotvornošću pa je naposljetku zaradila i epitet čudotvorne kreme.

100% prirodna,
bez parabena,
bez konzervansa.

Svojim vrijednim sastojcima Zorina mast dokazano umiruje, hrani i regenerira kožu te joj daje svježinu i vraća prirodni tonus. Osim što ublažava tegobe kod opeklina, pomaže otkloniti osjećaj svrbeža i peckanja te ubrzava proces regeneracije oštećene kože.


Zorina mast namijenjena je svim tipovima kože, a podjednako učinkovitom pokazala se u tretiranju osjetljive dječje kože kao i kože nepokretnih osoba treće životne dobi.


Umiruje nadraženu, pocrvenjelu kožu te smanjuje osjećaj napetosti.

Zorina mast je
tradicionalna krema
za modernu obitelj

Ova tradicionalna krema namijenjena je modernoj obitelji koja će u njoj pronaći univerzalnu namjenu, zbog čega je neizostavan proizvod svakog kućanstva.

NIELSEN je Zorinu mast original uvrstio u TOP tražene artikle u kategoriji univerzalnih krema za tijelo te već dvije godine držimo kontinuitet od prvog do trećeg mjesta.

Svoju popularnost duguje prvenstveno djelotvornosti koju potvrđuju mnogobrojni vjerni korisnici koji nam svakodnevno šalju svoja pozitivna iskustva i svjedočanstva u tretiranju kožnih problema (opeklina, svrbeži, dermatitisa, akni, rana, dekubitusa, hemeroida…)

Prije
Nakon
Prije
Nakon
Prije
Nakon
Prije
Nakon
Prije
Nakon
Prije
Nakon

Najprodavaniji proizvodi

  • Svi proizvodi
  • 100% Prirodno
  • Beauty Linije
  • Linija Maslina
  • Njega Lica
  • Njega Tijela
  • Poklon Paketi
  • Zaštita od Sunca