Besplatna dostava za narudžbe iznad 24.99€

Priča o babi Zori

Počelo je davno, prije više od 100 godina. Zora je još kao mala djevojčica pomagala majci spravljati jednostavnu, ali ljekovitu mast za pomoć pri kožnim tegobama kojima se tada rijetko znalo i ime i uzrok.

Mast je bila naveliko poznata u selu, a vremenom je u okruženju dobila i svoj prepoznatljiv naziv „ljekovita Zorina mast“.

Zora i njezina majka svoje su masti spravljale od ljekovitog bilja iz podneblja u kojem su odrastale: masline (maslinovog ulja), bazge, gospine trave, lavande i mnogih drugih biljaka.

Tako je baba Zora naučila koristiti što joj je Bog dao iz prirode, a što već generacijama pomaže ljudima s tegobama. Kako bi njen proizvod i znanje ostalo dostupno svima i dan danas, stvar je u svoje ruke uzeo Goran, Zorin unuk.

Ljubav prema baki i stvaranju u njemu je razvila želju za ovjekovječivanjem proizvoda koji je generacijama u njegovoj obitelj, a prenosio se do sada po ženskoj strani. Kako ta tradicija ne bi posivila Goran je odlučio da je on sljedeći koji će se time pozabaviti i nesebično tu čudotvornu recepturu podijeliti sa svima.

Hit proizvod
Startaj Hrvatska

Priliku za to prepoznao je u projektu Startaj Hrvatska na koji se prijavio i tako postao pobjednik prve sezone osvojivši titulu HIT PROIZVOD za Zorinu mast.

Goran je tako uspio tradiciju iznijeti na moderan način te svojom pričom i kvalitetom proizvoda doprijeti na police najvećih trgovačkih lanaca. Iz originalne recepture Zorine masti razvili su se još mnogi drugi proizvodi koji danas pomažu svima kojima je to potrebno a dostupni su diljem zemlje i van nje.

O brendu Zorina mast
i njegovim vrijednostima

Od prodaje na kućnom pragu, do 20.000 komada mjesečno, bez ijedne reklamacije, ili negativnih iskustava! Zorina mast prodaje se u svim dijelovima Hrvatske, ali i izvan njezinih granica. Jedinstvena narodna receptura naša je tajna, ali dostupna svakome kome je potrebna.

Zorina mast je prepoznatljiv domaći brand koncipiran na jednostavnim, ali ljekovitim domaćim sastojcima autohtonim mediteranskom području.

Brand se zasniva prvenstveno na ljekovitim sastojcima, izbjegavanju toksina, kemikalija i štetnih sastojaka za kožu i krv. Ljekovito bilje i neobične, jedinstvene formulacije osnova su našeg branda, a kvaliteta proizvoda neusporedivo bolja od prosjeka kategorije.
Proizvodi ne sadrže mineralna ulja, parabene, MIT, phenoxyethanol, silikonska ulja…

Svi proizvodi iz naše linije proizvedeni su neuobičajenim, izvan-standardnim tehnološkim postupcima koje je nemoguće kopirati, stoga su proizvodi izuzetno kvalitetni i učinkoviti.

Kvalitetu brenda prepoznalo je preko 150 000 zadovoljnih korisnika diljem Hrvatske i izvan nje. Povjerenje našem brendu dalo je preko 850 prodajnih jedinica.

Bez obzira na brzo rastuću proizvodnju i razvitak samog brenda, Zorina mast ostaje odana tradiciji, poštenju, integritetu te životu u korak s vremenom, ali i prirodom.

O sastojcima i
kvaliteti proizvoda

Dalmacija i dalmatinska Zagora u svom škrtom, neuglednom raslinju, posjeduju svu ljekovitost i nutrijente potrebne za preživljavanje i jedno su od rijetkih mjesta na svijetu gdje čovjek može preživjeti upravo od prirode.

Zorina mast prepoznaje i uvažava blagodati tog podneblja i stoga koristi autohtone dalmatinske biljke i biljne prerađevine u svojim proizvodima, od kojih su neke i danas brane rukama mnogih članova obitelji Čipčić.

Naši glavni sastojci

Maslinovo ulje

U medicini su odavno poznata njegova antioksidativna svojstva, te protuupalno djelovanje.

Kantarionovo ulje

Ulje koje je s pravom steklo status heroja u tretiranju kožnih tegoba jer umiruje, lijeći i stvara prirodan zaštitni sloj na koži.

Bazga

Snažan antioksidans koji umiruje iritacije i upalne procese te jača imunitet kože.

Pčelinji vosak

Vosak koji umiruje, smanjuje crvenilo i stvara zaštitni film na koži

Zora i njezina majka
ostavile su nam mnoge recepte

za masti, balzame i meleme; neke umiruju svrab i crvenilo, neke umiruju um i nesanicu, neke su pak nježne i njegujuće , a neke se brinu da nam koža bude zdrava i ugodna svaki dan.

Koja god da im je svrha uvijek počivaju na istoj zapovijedi babe Zore: „uvik neka bude iz prirode!“

0