Besplatna dostava iznad 24,99€ — Mogućnost plaćanja pouzećem!

NOVO!

LINIJA MASLINA

Dostupno od 18.03.2024.

Isključivo u Bipi i na našem weshopu.

Linija maslina jer slavimo ženu i njezinu ljepotu! Linija obuhvaća 6 proizvoda koji su dostatni za kompletnu njegu lica i tijela, a koncentrirani su na vrlo snažnu hidrataciju, zaštitu, njegu i pomlađivanje. Linija koristi premium sastojke i napredne tehnologije proizvodnje, uvijek imajući na umu ekologiju, zdravlje i prirodu.

Inovativna krema za lice u spreju. Pogodna je za korištenje tijekom cijelog dana jer ne zahtjeva kontaktno nanošenje stoga se može nanoisiti u svakoj prilici te preko makeup-a.

Cijena: 16,75 €

Bioaktivni gel za čišćenje i uklanjanje šminke koji temeljito čisti kožu. Sadrži samo prirodne aktivne sastojke za čišćenje koji su sigurni za kožu, zdravlje i okoliš, a pritom izvrsno uklanjaju šminku i prljavštinu.

Cijena: 12,95 €

Krema za za posvjetljivanje i smanjivanje otečenih podočnjaka. Ima trenutni učinak koji rezultira smanjenjem vidljivih borica. Krema ima pregršt bioaktivnih sirovina namjenski formuliranih za multiplicirano djelovanje za osjetljivu kožu oko očiju kojoj treba više-funkcionalna njega.

Cijena: 16,75 €

Hidratantna krema za tijelo u spreju. Jednostavnija uporaba i brzo nanošenje čine ovaj proizvod savršenim za svakodnevno korištenje. Jednakomjerno se raspršuje po koži bez potrebe daljnjeg utrljavanja, a moderna i inovativna formulacija brzo se upija u kožu, čineći ju nježnom, mekom i hidratiziranom.

Cijena: 13,95 €

Prirodan šećerni i solni peeling koji mehanički odstranjuje gornji sloj kože gdje se nakupljaju mrtve stanice i spriječavaju normalno funkcioniranje kože. Trljanjem koža postaje ravnomjernija, glađa i blistavija. Sadrži spektar sastojaka koji pomažu i stimuliraju metaboličke procese u koži te ju tako čine zdravom i elastičnom.

Cijena: 15,95 €

Naš prirodni solni piling koji nježno uklanja mrtve stanice s površine kože, otkrivajući novi sjaj i blistavost. Redovitom upotrebom, koža postaje glatka, ravnomjerna i revitalizirana. Osim toga, bogat je spektrom sastojaka koji potiču tonus kože i pružaju anti-aging djelovanje.

Cijena: 15,95 €