BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 26,99 €.

feature-ban1
feature-ban2
Zorina mast

Tradicionalna receptura

Zorina mast za njegu nadražene kože nastala je prema tradicionalnoj recepturi koja se generacijama prenosi u obitelji Čipčić, a nadaleko je poznata po svojem blagotvornom djelovanju i pomoći kod opeklina.

Ova tradicionalna krema namijenja je modernoj obitelji koja će u njoj pronaći univerzalnu namjenu, zbog čega je neizostavan proizvod svakog kućanstva.

Zorina mast

Sastojci za proizvodnju masti

Svojim vrijednim sastojcima Zorina mast dokazano umiruje, hrani i regenerira kožu te joj daje svježinu i vraća prirodni tonus. Osim što ublažava tegobe kod opeklina, pomaže otkloniti osjećaj svrbeža i peckanja te ubrzava proces regeneracije oštećene kože.

Svi sastojci Zorine masti su prisutni i u našem novom proizvodu – kremi za ruke

Zorina mast

Krema za ruke

Potpuno prirodna krema, koja nema u svojoj bazi glicerin ili parafin. Posebno formulirana sa preko 7% probiotika ona brzo i snažno obnavlja i štiti oštećenu kožu. A tu su uvijek i neizostavni svi sastojci Zorine masti.

Hit proizvod 2020. osvojio Hrvatsku

Startaj Hrvatska

Zorina mast je proglašena HIT PROIZVODOM 2020. u 1. sezoni Startaj Hrvatska! Tako je baka Zora uz pomoć obitelji uspjela da Zorina mast stigne na police svih INTERSPAR i Spar Hrvatska trgovina diljem zemlje.

Osvrti

Renata T.

Mast sam nedavno dobila na poklon…pomalo skeptična jer se liječim godinama i ništa. Dva puta dnevno koristim mast i rezultati su nevjerojatni, koža odlično zacjeljuje. Sve pohvale, savršena je!

Podnar D.

Ova mast je stvarno za svaku pohvalu. Prije par dana sam se opekao i nevjerojatno je koliko pomaže u zacjeljivanju rane!!! Bravo, bravoo! Samo tako naprijed, sve pohvale, i veliki pozdrav za baku Zoru

Diana V.K.

Herpes mi je u 3 dana nesta…inače bi se vuka tjednima s ostalim kremama… Vrhhh

Mladenka M.

Posebno mi je bila odlična za velike opekline, a svatko bi je mora imat u kućnoj apoteci, jer je dobra i u široj upotrebi, svaka čast gospođi Zori!!!

Partneri